Published On: joi, Mar 24th, 2016

VIDEO: Muntii Fagaras in atentia turistilor straini

Muntii Fagaras fac parte din lantul Carpatilor Meridionali, au o lungime de circa 70 km si o latime de 40 km. Acestia au o suprafata totala de 2000 de kilometri patrati. In partea de vest, Muntii Fagaras se invecineaza cu defileul raului Olt, la est cu Muntii Piatra Craiului, la nord cu zona de ses a Tarii Oltului, iar la sud cu Culoarea Lovistei.

lacul-capra-si-caprita_infobraila

Recent, a inceput sa circule pe internet un videoclip in care apar Muntii Fagaras filmati de la inaltime, videoclip realizat de o echipa britanica “Spaciousness”. Clipul este disponibil la rezolutii de 1080p si 4K.

În Munţii Făgăraş, turiştii pot vizita atât vârfurile de înălţimi mari (Moldoveanu – 2544m, Negoiu – 2535m, Viştea Mare – 2527m etc.), cât şi lacurile glaciare Bâlea, Viştioara, Capra etc.

La realizarea videoclipului prezentat au participat, printre alţii, Johny Maxfield (fotograf, editor, regizor), Loday Gonpo (cinematografie aeriană, producător), Ruica Cristian Gabriel (metraj suplimentar) şi Dan Chitilă (consultant privind locaţiile, ghid montan).

Spaciousness from Fourth Dimension on Vimeo.

Comentarii

comentariu

About the Author

-