Published On: Soare, Mar 20th, 2016

VIDEO Boboc si Cirligea, nemultumiti ca la lansarea candidatilor au venit doar cateva sute de sustinatori

lansare boboc sala goala 2 infobraila

Lansarea candidatilor PNL la algerile locale s-a dovedit un fiasco, asa cum sunt, deobicei, lansarile de candidati ale mai tuturor partidelor. Chiar daca ziarele de casa ale PNL s-au grabit sa scrie ca la Sala Polivalenta au fost cateva mii de sustinatori, adevarul este altul. In primul rand, in sala nu incap mai mult de 2.200 de oameni. daca punem la socoteala faptul ca doua afise uriase tronoau de o parte si alta a salii, inseamna ca cel mult o treime din capacitate era destinata publicului, ceea ce inseamna maxim 750 de locuri. Imaginile de la fata locului arata clar ca nici tremiea ramasa disponibila nu era plina, prin urmare estimarea "cateva sute de participanti" este corecta!

In sprijinul acestei afirmartii sunt graitoare imaginile care ii surprind pe Catalin Boboc si Florin Cirligea discutand despre locurile din sala, candidatul pentru Primaria Braila nemascandu-si dezgustul si strambandu-se vizibil.

Cui foloseste ca partidele sa minta cu privire la numarul de sustinatori prezenti la lansare este usor de ghicit, insa felul acesta de manipulare este desuet si, de cele mai multe ori, inutil.

Comentarii

comentariu

About the Author

-