Published On: mie, Mar 23rd, 2016

VIDEO: Accident rutier pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza

Marti seara, la ora 21:50, pe Bulevardul Cuza, a avut loc un accident rutier. Trei autoturisme s-au ciocnit, dupa ce soferul unui Ford a virat brusc stanga, iar un Audi a fost acrosat si s-a oprit intr-un copac.

Braileanul George N. (27 de ani), care se afla la volanul unui Ford Fiesta, pe banda 1 a bulevardului Al.I.Cuza a virat brusc stanga, cu scopul evitarii unui obstacol, moment in care a acrosat lateral autoturismul Audi condus, pe banda 2, de catre braileanul Cristian S. (37 de ani). In urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 37 de ani a fost proiectat intr-un copac de pe partea stanga a strazii, iar celalalt a derapat, a trecut peste scuarul ce separa cele doua sensuri si a lovit o masina parcata.

Oamenii legii, care s-au deplasat la locul incidentului, au constatat ca nefericitul incident a provocat vatamarea usoara a unei tinere de 21 de ani, din comuna Salcia Tudor, pasagera in autoturismul condus de catre George N. Aceasta a fost condusa la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale, dar din fericire nu a fost nevoie sa ramana internata.

Totodata, conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au iesit negative. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author