Published On: vin, Mar 4th, 2016

Verdict dur pentru Iosofache: 6 luni departe de gazon

iosofache_infobrialaDacia Unirea Braila se va deplasa in acest weekend, in Moldova, pentru a  infrunta ultima clasata, Ceahlaul Piatra Neamt. Din lotul brailenilor nu vor face parte fundasul dreapta, Gabriel Nita, suspendat si mijlocasul Gabriel Iosofache, care s-a accidentat in ultima partida de campionat. Verdictul examenului RMN a fost unul dur, Iosofache are intindere de ligamente colaterale si ruptura de ligamente incrucisate, astfel mijlocasul va absenta cel putin 6 luni.

"Toata banda dreapta trebuie schimbata la acest meci, avem solutii, dar imi pare rau ca apar astfel de probleme. Iosofache s-a pregatit foarte bine in aceasta iarna, a inceput foarte bine sezonul de primavara, dar a fost accidentat grav si acum nu ne vom mai putea baza pe el pana la finalul campionatului. Sper sa nu mai apara si alte probleme de lot", a declarat antrenorul Alin Panzaru.

Tehnicialul a spus ca urmeaza o partida dificila, in ciuda diferentei de locuri din clasament, pentru ca pe teren nu locurile sunt cele care joaca. "Am vazut inregistrarea partidei dintre Dunarea Calarasi si Ceahlaul, va fi un meci greu, mai greu decat o arata pozitiile din clasament. Ceahlaul arata bine acum in toate compartimentele, este o echipa total schimbata. Dar noi am pregatit la victorie acest joc si ne dorim sa ne indeplinim obiectivul", a mai spus Panzaru.

Comentarii

comentariu

About the Author