Published On: mie, Mar 2nd, 2016

Valul de refugiati ofera acoperire teroristilor si criminalilor

Share This
Tags

Valul masiv de refugiati care vine catre Europa ofera acoperire unor teroristi si criminali, iar acest lucru reprezinta un pericol tot mai mare de atacuri, avertizeaza generalul Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO in Europa, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Liberty in pagina electronica.

Generalul din cadrul Fortelor aeriene americane a declarat marti, intr-o audiere in Senat, ca implicarea militara a Rusiei in razboiul din Siria, in urma cu sase luni, a "exacerbat puternic problema" persoanelor care fug din calea razboiului civil din aceasta tara. El a acuzat Moscova si regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad ca folosesc migrarea ca pe o arma, cu scopul de a coplesi structurile de sustinere a refugiatilor si de a sparge unitatea Uniunii Europene.

"O criminalitate, teroristii si intoarcerea luptatorilor straini in tarile de origine fac parte zilnic, in mod clar, din valul de regugiati catre Europa", a declarat in fata membrilor Comisiei Apararii din cadrul Senatului American.

 

Comentarii

comentariu

About the Author