Published On: mie, Mar 2nd, 2016

Un batran din Braila a fost inselat cu 500 lei

Share This
Tags

Un batran de 78 de ani din municipiul Braila a fost inselat cu 500 de lei de catre un necunoscut. Politistii braileni avertizeaza persoanele varstnice, care pot deveni victimele escrocilor, sa fie mai atente.

In urma cu o saptamana, un brailean in varsta de 78 de ani a fost inselat cu suma de 500 de lei, de catre un barbat necunoscut, care s-a dat drept angajat al primariei. Persoana pagubita le-a relatat politistilor faptul ca, in acea dimineata, in timp ce se deplasa catre domiciliu, dupa ce isi incasase pensia de la un oficiu postal, a fost acostat de un barbat necunoscut, care i-a spus ca lucreaza la primarie si l-a intrebat daca doreste sa primeasca diferite produse alimentare, oferite ca ajutor de la respectiva institutie. Ulterior, a acceptat sa-l imprumute cu suma de 500 de lei, pe care escrocul ar fi trebuit sa i-o restituie dupa ce primea produsele, la destinatie.

Dupa ce batranul a fost lasat sa-l astepte cateva minute pe escroc in zona oficiului postal, iar acesta nu s-a mai intors, si-a dat seama ca a fost victima unei infractiuni de inselaciune si a apelat la politie.

Comentarii

comentariu

About the Author