Published On: mie, Mar 23rd, 2016

Trenul InterRegio Braila – Bucuresti a lovit o cisterna in apropiere de Bucuresti

Astazi, in jurul orei 8:15, trenul InterRegio Braila – Bucuresti a lovit o cisterna intre localitatile ilfovene Caciulati si Balotesti.

In urma cu putin timp Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat ca trenul IR 1772 care circula ipe traseul Galati – Bucuresti Nord, cu plecare din Braila la ora 5.30, a lovit in aceasta dimineata o autocisterna incarcata cu GPL in zona Caciulati – Balotesti. In urma impactului, au anuntat reprezentantii CFR, mecanicul trenului a fost ranit, fiind necesara interventia reprezentantilor SMURD, iar locomotiva a fost avariata. Din fericire niciunul dintre pasageri nu a suferit vatamari corporale. Reprezentatii CFR au declarat ca cei aproximativ 100 de pasageri din tren nu au fost in pericol. Opt dintre acestia, riscau sa piarda cursele cu avionul, motiv pentru care au fost preluati la scurt timp de la producerea nefericitului incident de un microbuz. Ceilalti pasageri au fost la randul lor preluati de mijloace auto care aveau destinatia Bucuresti.

Pana la redeschiderea circulatiei pe segmentul feroviar Caciulati – Balotesti (linie simpla), trenurile care ajung in zona respectiva vor stationa temporar in garile adiacente.

Comentarii

comentariu

About the Author