Published On: joi, Mar 3rd, 2016

Trei brailence la lotul echipei nationale de handbal feminin

Share This
Tags

hcdunarea_infobrailaPentru preliminariile Campionatului European din 2016 si pentru turneul preolimpic, echipa care da cele mai multe jucatoare la nationala este ocupanta pozitiei secunde in clasamentul Ligii Nationale de Handbal feminim, HCM Baia Mare,8, iar HC Dunarea Braila ocupa locul al doilea in acest top, cu trei reprezentante la lotul national: Bianca Tiron, Madalina Zamfirescu, si mai recent Aneta Parvut care o va inlocui pe Ada Nechita. Nechita a acuzat probleme medicale si a fost lasata acasa. Merita mentionat si faptul ca intre cele 8 selectionate de la HCM Baia Mare se afla si braileanca Gabriela Perianu. Surprinzator este faptul ca liderul la zi, CSM Bucuresti, are doar doua handbaliste convocate la lot, ca si Corona Brasov si Universitatea Alexandrion Cluj.

In aceasta pauza competitionala produsa de meciurile nationalei, HC Dunarea va disputa doua partide amicale, in deplasare, la CSM Ploiesti.

"Am stabilit cu antrenorul sa gasim o echipa buna pentru doua jocuri amicale. Am discutat cu cei de la Ploiesti si vom merge noi acolo. La reluarea competitiei avem doua deplasari grele, la Cluj si Zalau, de aceea am decis că este bine să ne pregatim in acest sens", a declarat Dragos Chirita, directorul executiv al echipei HC Dunarea.

Comentarii

comentariu

About the Author