Published On: vin, Mar 18th, 2016

Tragerile la sorti ale UEFA Champions League si UEFA Europa League au loc astazi

Astazi, la Nyon, de la ora 13:00, vor avea loc tragererile la sorti a sferturilor de finala din UEFA Champions League si Europa League. La tragerea la sorti nu vor exista restrictii, astfel ca doua echipe din aceeasi tara pot juca una împotriva celeilalte.

A fost o noua saptamana spectaculoasa in cupele europe, cu meciuri nebune. La finalul acestei saptamani 16 echipe si-au asigurat prezenta la tragerea la sorti a sferturilor Ligii Campionilor si ale Europa League. Dar a fost si saptamana in care fotbalul spaniol demonstreaza inca o data ca La Liga este campionatul care domina fotbalul de pe batranul continent. Tara care a dat anul trecut castigatoarele UEFA Champions League (Barcelona) si UEFA Europa League (Sevilla) a ramas cu 6 echipe in cele doua competitii, una singura, Valencia, fiind eliminata in faza optimilor. Interesant insa, "liliecii" de la Valencia nu au cedat in fata unei formatii din alta tara, insa tot a unei conationale – Athletic Bilbao, finalista din 2012, cand final Europa League s-a desfasurat in Bucuresti.

Cu Barcelona, Real Madrid si Atletico calificate in sferturile UCL, Spania le va avea la tragerea la sorti a antepenultumilui act din Europa League si pe Bilbao, Villarreal si Sevilla.

Celelalte calificate in UCL sunt:  Bayern Munchen, PSG, Wolfsburg, Benfica si Manchester City, iar in EL s-au calificat: Sparta Praga, Shakhtar, Braga, Liverpool si Dortmund.

Comentarii

comentariu

About the Author