Published On: lun, Mar 14th, 2016

Simionescu cere rigoare si fermitate in sedintele Consiliului Judetean

Edilul-sef, Aurel Simionescu, a vorbit din nou despre situatia sedintelor de la Consiliul Judetean. Unde de multe ori sedintele se transforma intr-un spectacol de replici dure intre consilierii Puterii si cei ai Opozitiei.

“Ei(n.r. consilierii judeteni) au modalitatea asta de abordare de un an de zile. CJ, ca si CLM, are nevoie de o anumita rigoare si fermitate in deciziile adoptate si de un anumit tip de comportament. Dezbaterile sunt necesare, sunt bune, cu o singura observatie, ca ele sa aiba finalitate. Daca noi discutam o ora si jumatate si la final ajungem la concluzia ca trebuie sa scoatem un proiect de pe ordinea de zi… putem sa facem asta la primul minut. Eu mereu m-am intalnit cu consilierii, cu sefii grupurilor politice din CLM, noi discutam intainte de consiuliu. Acolo hotaram daca scoatem sau nu de pe ordinea de zi un proiect” a declarat Simionescu.

Primarul a mai pus si problematica modalitatii in care actioneaza consilierii judeteni PSD si cei din majoritate. Acesta a spus ca este nevoie de rigoare in luare deciziilor, dar nu a fost ascultat de colegii sai din PSD. “Eu nu spun sa faca lumea ce zi eu, ca sa ne intelegem! Inteleg ca unele afirmatii ale mele deranjeaza. Eu sustin o armonizare a parerilor. Este nevoie de rigoare," a incheiat Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author