Published On: vin, Mar 11th, 2016

Serviciul de paza pentru 11 obiective din Braila a fost asigurat

Share This
Tags

Consiliul Judetean Braila a finalizat procedura achizitiei publice pentru serviciul de paza aferent obiectivelor pe care le detine in municipiu, dar si pentru Aeroportul Ianca.

Potrivit anuntului de atribuire publicat in sistemul electronic de achizitii publice, Consiliul Judetean Braila s-a inteles cu SC “Dialfa Security” SRL, o firma din Galati, la pretul final al contractului fiind de aproape 1,5 milioane lei.

Aceasta atribuire s-a finalizat in urma unei decizii emise de Consiliul National de Solutionare a Constatatiilor (CNSC), decizie ce dispune continuarea procedurii de atribuire. “Prezenta decizie este obligatorie pentru parti. Impotriva prezentei decizii se poate formula plangere, in termen de 10 zile de la comunicare”.

SC “Dialfa Security” SRL va asigura paza pentru 11 obiective din municiupiu: imobilele din Aleea Cresei, soseaua Buzaului, strada Albastra, strada Ana Aslan, Calea Galati, soseaua Ramnicu Sarat, strada Iezerului; Sala Polivalenta si intrarea D in Palatul Administrativ.

In cazul obiectivului Aeroportul Ianca, firma va asigura paza pentru 10 posturi.

Comentarii

comentariu

About the Author