Published On: mar, Mar 1st, 2016

Serviciile oferite de Posta Romana s-au scumpit de la 1 martie

Share This
Tags

posta-romanaBrailenii sunt revoltati pentru ca unele oficii postele nu au timbre pentru noile tarife, astfel acestia sunt obligati sa supratimbreze plicurile.

De la 1 martie, Posta Romana a crescut tarifele, astfel pentru a expedia o scrisoare in regim neprioritar in afara Romaniei suntem nevoiti sa achitam 3,5 lei, comparativ cu pretul de 1,6 lei achitat pana ieri. Pentru o scrisoare neprioritara pe teritoriul tarii noastre, Posta cere acum 1 leu in regim neprioritar si 1,6 lei – prioritar, la care se adauga 1,4 lei daca expeditorul doreste sa trimita corespondenta recomandata.

„Aceste tarife au ramas neschimbate in ultimii 12 ani, in timp ce cheltuielile companiei, in mod firesc, au crescut in acelasi interval. In acelasi timp, in acord cu o politica bugetara coerenta a companiei, s-a impus o aliniere a costurilor pe care le suporta operatorul national de servicii postale la costurile percepute de partenerii postali europeni pentru acelasi serviciu sau produs" au declarat reprezentantii companiei.

Posta Romana are o retea nationala ce depaseste 5.600 de unitati, find cel mai mare operatorde profil din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author