Published On: vin, Mar 25th, 2016

Nicu Nita, Viorel Mortu, Ionel Epureanu, Emilia Meirosu si Marius Dobrota pe lista scurta a PSD pentru CJ

simionescu Mai multi dintre consilierii judeteni PSD actuali, se gasesc aliniati pe liste pentru inca un mandat. Mai exact, nume precum Nicu Nita, Ionel Avram, actualul presedinte interimar Ionel Epureanu, Viorel Mortu, Emilia Meirosu sau Marius Dobrota se afla pe lista social-democratilor la CJ. Mai mult doi dintre cei amintiti mai sus, Emilia Meirosu si Viorel Mortu, au fost confirmati deja chiar de primarul Simionescu in cadrul unei conferinte de presa. Primarul a precizat si faptul ca numele sau nu se mai regaseste pe nicio lista a partidului.

"Le vom valida intr-o conferinta pe un format largit, probabil, saptamâna viitoare. Este vorba de ziua de miercuri. O sa vedem daca va fi exact miercuri, pentru ca asteptam si o confirmare la nivel de Bucuresti", a precizat Aurel Simionescu.

Simionescu a fost rezervat cand s-a pus problema oferirii mai multor detalii despre componenta listei. “Nu vi-l spun pentru nu l-am hotarât sa fie numarul 1 – X la CJ. Am hotarât sa avem un numar de candidati care pot sa indeplineasca aceasta sarcina, sa spunem asa, pentru ca atunci va fi vorba in primul rând de rezultatul votului pentru Consiliul Judetean. Noi ne-am propus sa facem peste 50% la CJ. Daca avem acest procent la Consiliul Judetean si depinde de noi propunerea, atunci este o situatie. Daca nu va depinde de noi neaparat rezultatul, atunci va trebui sa vedem cum imbinam lucrurile ca si partile celelalte cu care vom discuta sa agreeze persoana respectiva. Trebuie sa avem 2 – 3 astfel de propuneri care pot fi presedinte sau vicepresedinte si cu care sa putem merge la negocieri atunci când va fi cazul”, a declarat primarul..

Comentarii

comentariu

About the Author