Published On: mie, Mar 16th, 2016

Sase cetateni sirieni s-au stabilit ilegal in Braila

Sase cetateni sirieni au fost intervievati de politistii braileni de la Imigrari. Cei sase aveau dreptul de sedere in judetul Braila, dar acestia si-au modificat domiciliul, iar autoritatile brailene nu au fost informate de acest lucru, ceea ce nu a ramas fara urmari.

In perioada 08 – 12 martie, Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat in baza mecanismului de cooperare integrata pentru combaterea sederii ilegale si a traficului de migranti, actiuni atat in cooperare cu Inspectoratul Judetean de Politie Braila, cat si actiuni proprii, cu scopul mentinerii unui climat de ordine si siguranta in randul comunitatii noastre.

In timpul desfasurarii activitatilor specifice, oamenii legii au depistat sase cetateni sirieni care nu au declarat la formatiunea teritoriala a Inspectoratului General pentru Imigrari, care le-a acordat dreptul de sedere, modificarile cu privire la schimbarea resedintei sau a domiciliului. Pentru fapta lor, sirienii au fost sanctionati contraventional, cu amenda in valoare totala de 3.000 lei. "Totodata, cetatenii straini au fost indrumati sa se prezinte la sediul structurii de Imigrari cu documentele necesare in vederea reglementarii situatiei", a precizat scms. Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila. 

Comentarii

comentariu

About the Author