Published On: mar, Mar 8th, 2016

REVOLTA/ Elevii de la “Murgoci” o acuza pe asistenta medicala de minciuna / Aceasta a declarat ca Andreea a incercat sa se sinucida

Share This
Tags

Dupa tragedia petrecuta ieri la Liceul "Gh. M. Murgoci"din Braila, cand o eleva de 15 ani a cazut de la etajul trei al unei ferestre, conducerea unitatii de invatamant a luat masuri drastice privind comportamentul elevilor, una dintre acestea fiind interzicerea cu desavarsire a asezarii elevilor in dreptul sau pe pervazul ferestrelor. Elevii au acceptat aceasta situatie insa sunt revoltati de declaratiile din presa ale unei asistente care sustine ca fata i-ar fi spus ca a vrut sa se sinucida.

"Nu putem accepta asa ceva! Dorim ca asistentei sa i se faca public numele si sa demonstreze ca Andreea, colega noastra, i-a spus asa ceva!". "Este o minciuna! A mai fost un accident similar in urma cu cativa ani si nimieni nu a vorbit atunci de sinucidere! Sa iasa si sa ne spuna in fata ca a spus colega noastra asta!". "Poate ca a primit bani ca sa faca declaratia asta. In gona dupa o falsa celebritate, multi oameni inventeaza! Nu credem in spusele acestei asistente!" sunt doar cateva dintre mesajele postate pe retelele de socializare de catre elevi ai cunoscutului liceu brailean.

Parintii fetei infirma, la randul lor, varianta sinuciderii. Ei au declarat reporterilor nostri ca sunt prea ingrijorati de soarta copilului lor pentru a face declaratii ample, dar ca, sub nici o forma, nu cred in varianta sinuciderii. "Daca un copil este mai retras nu inseamna ca nu poate avea un accident", a spus tatal fetei.

Infobraila va publica, de-alungul acestei zile, toate comentariile la acest articol. Cei care o sustin pe tanara afla acum intr-o situatie critica sunt invitati sa-si spuna parerea comentand la acest material. Comentariile dumneavoastra vor sta la baza unui articol pe care il vom publica in editia de maine a ziarului Infobraila.

CITESTE SI MASURI DRASTICE / Elevilor de la “Murgoci” li s-a interzis sa se mai aseze in dreptul ferestrelor

CITESTE SI O eleva de la Liceul “Gh. M.Murgoci” din Braila a cazut de la etajul trei

Comentarii

comentariu

About the Author