Published On: joi, Mar 24th, 2016

RCS & RDS adauga noi optiuni pentru abonamentele Digi Mobil

Share This
Tags

RCS & RDS va pune la dispozitia clientilor Digi Mobil doua noi optiuni pentru serviciul de date in roaming national, care vor putea fi activate la cerere de toti utilizatorii, persoane fizice si juridice, care detin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobila ce includ internet mobil.

Astfel, de la 01 aprilie 2016, utilizatorii Digi Mobil vor putea alege optiunea 100 MB, cu 100 MB trafic date in roaming national la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Optiunea +150 MB suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Optiunea +150 MB poate fi activata in orice moment in cursul unei luni, doar dupa activarea Optiunii 100 MB, indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata. Cu aceste noi optiuni un client Digi Mobil poate ajunge sa aiba trafic de maxim de 250 MB, la un cost de doar 3.4 euro/luna(TVA inclus). Utilizatorii Digi Mobil pot activa Optiunile 100 MB si +150 MB la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon. Optiunile sunt valabile o luna calendaristica, raman active doar in luna in care au fost activate si se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

Comentarii

comentariu

About the Author