Published On: joi, Mar 17th, 2016

Radulescu vrea raport complet de la Spitalul Judetean – “Solutii sunt pentru finalizarea lucrarilor, dar nu se vrea”

Consilierul Adrian Radulescu (MP) a solicitat Consiliului Judetean un raport cu privire la tot ce s-a intamplat in Spitalul Judetean Braila incepand cu 2012, in fiecare sectie.  Radulescu sustine ca in sedinta CJ s-a solicitat deja managerului Spitalului Judetean sa prezinte consilierilor acel raport, dar acest lucru nu s-a intamplat.

“Cel mai dureros pentru mine este ca au fost medici pe care i-a adus Stancu – acum nu vreau sa-l laud pe Gheorghe Bunea  Stancu, dar el i-a adus -, pentru a avea specialisti pentru noile sectii ale Spitalului Judetean. Unul dintre ei am avut placerea sa-mi fie amic, un doctor din Bucuresti, de la Fundeni. Au plecat acei doctori si nu stiu ce medici vor mai avea curajul sa vina la Braila si sa astepte cine stie cat, pana se va termina o sectie sau alta, la care lucrarile sunt deocamdata blocate. Medicii adusi de Stancu au plecat pentru ca nu puteau sa stea sa astepte la nesfarsit sa se finalizeze sectiile incepute acum cativa ani si pentru care acum s-a ajuns la instanta, deci poate dura inca ani de zile, pana se termina procesele”, a declarat Radulescu.

Adrian Radulescu crede ca solutii exista pentru finalizarea lucrarilor, dar nu se vrea. Desi toata lumea stie ca lucrarea nu a fost finalizata din cauza constructorului, tot acesta este cel care a dat in judecata CJ si vrea despagubiri.

“Compartimentul juridic al CJ Braila este praf, praf! Cata vreme nu se recruteaza personal calificat, nu pe relatii si pile… Pe de alta parte, e adevarat ca si salariile sunt foarte proaste la Consiliul Judetean”, a adaugat Radulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author