Published On: lun, Mar 14th, 2016

Radulescu: “Am o mare problema cu fondul de rezerva al CJ”

Consilierul Judetean, Adrian Radulescu s-a declarat deranjat de cum decurg lucrurile la Consiliul Judetean si de modul cum este atribuit fondul de rezerva, in conditiile in care, in judet exista probleme majore pentru care nu se gasesc bani.

“Eu am o problema cu CJ la ora asta, fiindca acolo lucrurile nu merg bine. Am o mare problema cu fondul de rezerva al CJ, care la sfarsitul anului 2015 era undeva la 1200 milioane lei noi si nu inteleg de ce acei bani sunt pusi deoparte, cand daca te duci in judet, la Ciocile, rupi masina in doua, iar nu stiu ce scoala nu are grup sanitar, nu are incalzire. Nu se dau bani pentru nimic, la CJ s-au schimbat 3 directori economici si toata lumea evita sa dea un raspuns”, a declarat Radulescu.

Pentru nefinalizarea multor dintre proiecte, Radulescu considera ca multe piedici au fost puse de catre Maria Vlad, noua directoare economica a CJ: “Eu ma gandeam ca o sa plece toti, pentru ca acolo deja a ajuns sa fie o frica teribila sa se mai semneze ceva. S-au facut nu stiu cate asocieri ale CJ cu primariile, pe proiecte de interes comunitar, dar undeva o treime dintre acestea au fost finalizate si au primit primariile banii. In rest, pentru diverse motive, nu s-au finalizat si foarte multe piedici a pus noua directoare economica”.

Comentarii

comentariu

About the Author