Published On: mie, Mar 2nd, 2016

Proiectul “Primavara prin ochi de copil”, aproape de final

Share This
Tags

Proiectul educational Quilling by Monica in parteneriat cu Biblitoeca Judeteana "Panait Istrati", intitulat "Primavara prin ochi de copil", se apropie de final. Acesta se va incheia sambata, iar vernisajul expozitiei este programat pentru ziua de luni, 7 martie 2016.

La evenimentul de saptamana viitoare vor participa peste 800 de copii care au fost prezenti la atelierele de quilling din cadrul proiectului. Vernisajul va incepe la ora 16.00 si se va desfasura in fata Sectiei de Imprumut pentru copii, Ludoteca.

Pe langa micutii care au realizat tablouri de primavara folosindu-se de tainele rularii hartiei colorate, indrumati de artista Monica Andrei, sunt invitati toti brailenii sa admire lucrarile expuse in cadrul expozitiei.

"In aceste ateliere, copiii au invatat nu numai sa lucreze si mai bine in quilling, ci si ce inseamna sa fii voluntar. Au invatat sa daruiasca. Au invatat ca atunci cand daruim cu toata inima, ne hranim sufletele. Multumim Bibliotecii Judetene «Panait Istrati» pentru aceasta ocazie, pentru materialele puse la dispozitie, pentru tot ajutorul acordat! Multumim tuturor celor care ne-au ajutat si asteptam toti brailenii la vernisajul din data de 7 martie 2016", a scris pe pagina de Facebook artista Monica Andrei, cea care i-a indrumat si ajutat pe micuti sa patrunda in tainele quilling-ului si sa realizeze lucrari demne de expozitie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author