Published On: joi, Mar 24th, 2016

Primarul Simionescu exclude posibilitatea unei noi candidaturi la Primaria Braila

Aurel Simionescu, presedintele executiv al PSD Braila, considera ca sondajele realizate la nivelul municipiului, la care candidatul PSD la Primaria Braila, Marian Dragomir, are un procentaj mai slab decat cel al partidului nu sunt edificatoare, pentru ca procentajele obtinute de acesta nu trebuie comparate cu cele ale partidelor, ci cu cele ale celorlalti candidati. Primarul Simionescu a precizat ca ceea ce este cu adevarat important este faptul ca Marian Dragomir a obtinut un procent superior celorlalti candidati. ”Candidatul partidului trebuie sa fie peste toti ceilalti candidati. Despre asta este vorba, ca sa castigi  Primaria municipiului Braila, sau oricare dintre primarii, trebuie sa ai un vot peste ceilalti candidati.”

Totodata edilul-sef a vorbit si despre sondajul prezentat de Gheorghe Chiru, presedintele PNTCD Braila. Acesta crede ca rezultatele acestui sondaj sunt departe de adevar, in ciuda faptului ca potrivit acestui sondaj, Simionescu este preferatul brailenilor la Primaria Braila. Conform celor spuse de primar, si PSD va realiza in aceste zile un sondaj. “Eu cred ca ceea ce se da acolo, in sondajul PNTCD, trebuie coroborat cu celelalte cifre, care, din punctul meu de vedere, sunt nereale. Dar daca noi ne facem sondaje ca sa aratam  pe ce pozitii suntem noi, este alta poveste… PSD face un sondaj si pe finalul acestei saptamani probabil ca o sa fie gata. E un sondaj facut pe municipiul Braila, pe 2000 de oameni, adica unul cu o reprezentativitate foarte mare si vreau sa va spun ca atunci cand am mai facut astfel de sondaje, si in 2012, si in 2014, la prezidentiale si europarlamentare, marja de eroare intre ce am avut noi si rezultatul la vot a fost undeva sub 1%.”, a declarat Simionescu.

Aurel Simionescu a incheiat spunand ca nu se pune problema unei noi candidaturi din partea sa la alegerile din vara: “Este exclus sa mai candidez la Primarie”.

Comentarii

comentariu

About the Author