Published On: vin, Mar 4th, 2016

Primarul Aurel Simionescu si-a certat colegii de partid pentru debandada din CJ

Share This

simionescu-418x215Dupa haosul care a avut loc la ultima sedinta a Consiliului Judetean, Aurel Simionescu a atacat direct consilierii judeteni ai propriului partid. Acesta critica faptul ca pentru a aproba o simpla ordine de zi este necesara mai mult de o ora. In plus Simionescu sustine ca toate divergentele generate in cadrul sedintei puteau fi evitate daca pesedistii ii ascultau sfatul de a discuta intre ei inainte de sedinta.

 “Am avut discutii despre CJ. Eu am avut o opinie, dar au fost si alte opinii pe care eu le-am lasat sa se desfasoare, cu rezultatul pe care l-ati vazut. Am sustinut o anumita atitudine care ar fi putut fi urmata. Ar trebui facute discutii inainte. Noua ne trebuie o ora si ceva ca sa aprobam o ordine de zi…”, a precizat primarul, deranjat de situatia de la Consiliul Judetean.

Mai mult, Simionescu a oferit un raspuns sec si cand a fost intrebat daca l-a sustinut pe Ionel Epureanu la presedintia Consiliului Judetean, in locul lui Viorel Mortu, declarand: ” Eu nu am sustinut nimic!”.

Comentarii

comentariu

About the Author