Published On: mar, Mar 15th, 2016

Primaria Bucuresti a depus cererea pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu la ISU, pentru Arena Nationala

Share This
Tags

Primaria Capitalei a depus astazi la ISU cererea pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu pentru Arena Nationala. ISU are la dispozitie pana la 30 de zile pentru a emite autorizatia de functionare.

Ministerul Dezvoltarii a emis ieri avizul tehnic pentru agrementul care certifitca faptul ca membrana din care este alcatuit acoperisul Arenei Nationale intruneste normele de securitate la incendiu si tot ieri primarul interimar al capitalei, Razvan Sava, a anuntat ca va depune cererea pentru autorizatia de securitate la incendiu.

Cel mai probabil, primul meci care va putea avea loc pe Arena Nationala dupa redeschidere va fi partida dintre Steaua si ASA Targu Mures, pe data de 2 aprilie.

"Daca astazi avem agrementul fizic, il depunem tot astazi la ISU, unde am inteles ca este o formalitate si ca vom obtine in cel mai scurt timp autorizatia de securitate la incendiu. In cel mai scurt timp sper sa venim in fata dumneavoastra si cu acea autorizatie de securitate la incendiu si sa redeschidem stadionul in conditii de siguranta. Chiar din primele zile am depus toate eforturile pentru a redeschide acest stadion in conditii legale, aceea de a obtine autorizatia de siguranta la incendiu. Ii multumesc domnului Dancu ca intr-un finl a inteles ca singura metoda, ce-i drept mai lunga, este aceea de a respecta legea", a declarat Razvan Sava, primar interimar al capitalei.

Comentarii

comentariu

About the Author