Published On: mar, Mar 22nd, 2016

Politistul Marian Godina lanseaza la Braila volumul „Flash-uri din sens opus”

Share This
Tags

Vineri, 25 martie 2016, incepand cu ora 17:00, Biblioteca Judeteana „Panait Istrati" Braila si Curtea Veche Publishing va invita la prezentarea volumului „Flash-uri din sens opus", cartea politistului Marian Godina. Alaturi de autor vor fi prezensi Dragos Adrian Neagu, moderatorul lansarii, Miruna Meirosu, PR Manager Curtea Veche Publishing si Viorel Coman, scriitor. Evenimentul se va desfasura in sala Bibliotecii Judetene „Panait Istrati" Braila si va include o sesiune de autografe.

Pe Marian Godina il stim de pe Facebook, unde ne tine la curent cu cele mai noi intamplari din traficul cotidian, toate povestite intr-un stil aparte, original, amuzant. El este politistul care transforma personaje savuroase in adevarati exponenti ai unor categorii sociale pe care nu avem cum sa nu le fi intalnit macar o data: romanul care lucreaza prin tari straine si dupa ce se intoarce cu o masina la mana a doua incalca reguli de circulatie fara remuscari, betivanul care comunica exclusiv prin injuraturi, dar care totusi isi recunoaste greseala, micul intreprinzator care vrea sa isi castige cinstit painea, dar pe care norocul il cam ocoleste.

"Despre Flash-uri din sens opus va pot spune ca este o carte care va va trece cu siguranta prin toate starile. Va va intrista, veti rade cu lacrimi, va va amuza, veti regreta (nu ca ati cumparat-o), va va provoca mila, revolta, veti rade iar. Cu siguranta va va antrena toti muschii mimicii", declara Godina. Intamplarile din carte includ momente din timpul formarii sale si experiente din activitatea de politist rutier, alaturi de franturi din viata personala si culise ale momentelor-cheie urmarite public in ceea ce priveste pagina sa de Facebook.

Volumul este disponibil in librariile din toata tara si in magazinul online www.curteaveche.ro la pretul de 29 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author