Published On: lun, Mar 7th, 2016

Politistii braileni la datorie pentru siguranta cetatenilor

In acest sfarsit de saptamana, politistii braileni au actionat in sistem integrat si au desfasurat activitatii pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica si siguranta rutiera.

In zilele de 4 si 5 martie, fortele participante au actionat in zona pietelor si unitatilor de alimentatie publica cu profil cafe-bar, pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale, precum si pentru prevenirea si combaterea comiterii de infractiuni sau contraventii, inclusiv la regimul armelor si munitiilor si la regimul rutier.

Vineri, politistii de la Sectia 2 de Politie Rurala Braila au actionat in zona de competenta pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol. Politistii au efectuat 3 perchezitii domiciliare, au legitimat 7 persoane si au constatat 3 infractiuni privind pescuitul si acvacultura, ridicand in vederea confiscarii 22 de plase de pescuit, detinute ilegal. In urma celor 3 perchezitii domiciliare, efectuate la imobilele a trei localnici, cu varstele intre 28 si 41 de ani, din comuna Traian, 22 de plase de pescuit, de diferite dimensiuni si modele erau detinute ilegal.

Un alt control s-a desfasurat in noaptea de 5 spre 6 martie, la ora 02:00, cand politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala Braila l-au depistat in trafic, in comuna Tichilesti, pe localnicul O. Florentin (21 de ani), in timp ce conducea autoturismul, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea 0.41 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologce de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

In toate cauzele s-au intocmit dosare penale.

Comentarii

comentariu

About the Author