Published On: lun, Mar 14th, 2016

Petrea demisioneaza din functia de vicepresedinte UNPR

Deputatul Dorin Silviu Petrea (UNPR) si-a anuntat astazi demisia din functia de vicepresedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, sub motivul ca nu vrea sa-si asume esecul alegerilor locale, esec ce nu-i apartine: “Nu vreau sa imi asum un esec despre care stiu sigur ca nu imi apartine. Se prefigureaza un esec major la alegerile locale, atat la nivel municipal, cat si judetean, iar asta pentru ca multi lideri de filiale au jucat la doua capete. La Braila nu mai avem Birou Politic Municipal si Judetean, membrii sunt dezorientati, nu-si cunosc drepturile si obligatiile, iar eu, ca vicepresedinte UNPR, nu am prerogative pentru a interveni si a opri acest fenomen. Mai putin de 5% din vechea organizatie locala se regaseste in echipa actuala a Brailei”.

Dorin Petrea isi va continua activitatea in Parlament ca membru UNPR si va sustine deciziile acestuia. Petrea a declarat ca nu condamna modificarea credintelor doctrinare a unui pilotician, dar nu poate fi de acord cu oamenii ce joaca dublu rol.

“Tinerii au plecat, organizatiile de seniori stagneaza, oamenii de initiativa au renuntat si ii inteleg perfect in conditiile in care este vizibil mai mult ca oricand ca liderul UNPR din Braila este cu un picior in uniune si cu celalalt in alt partid. Nu condamn decizia unui politician de a-si modifica credintele doctrinare, dar condamn si reclam situatiile in care oamenii joaca dublu, in defavoarea cetatenilor care si-au dat votul”, a adaugat Petrea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author