Published On: vin, Mar 25th, 2016

Persoanele fizice care au constituit depozite la fostul C.E.C. se bucura de noua lege

In vederea achizitionarii de autoturisme sunt precizate toate elementele tehnice pentru acordarea despagubirilor cuvenite unor persoane fizice, prin Legea nr. 19 din 4 martie 2016 aparuta in MO nr. 171/7.III.2016 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 19/2014 pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvenului nr. 156/2007 privind despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C.

Este vorba despre cei care au efectuat depuneri pentru achizitionarea de autoturisme la fosta Casa de Economii si Consemnatiuni  C.E.C. – S.A actualmente C.E.C. BANK S.A., care le-au transferat ulterior la fosta Banca Romana pentru Dezvoltare – B.R.D.- S.A. actualmente B.R.D. Groupe Société Générale S.A. și nu detin documentele doveditoare ce atesta data constituirii depozitului la Casa de Economii si Consemnatiuni  C.E.C. – S.A.

Scopul a fost acela de a aloca resurse financiare pentru ca toti cei indreptatiti sa poata beneficia in mod echitabil si la aceeasi data de masurile cu caracter reparatoriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-