Published On: joi, Mar 3rd, 2016

Partidul Noua Dreapta refuza primirea imigrantilor la Galati

Partidul Noua Dreapta se opune primirii de imigranti ilegali pe teritoriul Romaniei. Partidul condamna decizia Guvernului Ciolos de relocare la Centrul pentru refugiati de la Galati, a primului lot de imigranti transferati din Grecia si Italia.

In cursul zilei de azi se asteapta sa soseasca 11 refugiati ce vor fi cazati la Centrul de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Galati.

“Aceasta  relocare programata pentru data de 3 martie este in fapt o deportare efectuata impotriva vointei acestor imigranti care nu-si doresc sa traiasca in Romania dar si impotriva Constitutiei Romaniei care prevede la art. 3 ca pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine. Pe cale de consecinta, Partidul Noua Dreapta solicita demisia imediata a premierului Dacian Ciolos, a ministrului de Interne Petre Toba si a chestorului Vasile Viorel, numit recent in fruntea Inspectoratului General pentru Imigrari si vinovat in mod direct de trimiterea cererilor de transfer a imigrantilor din Grecia si Italia. Prin acest act iresponsabil, actualul Guvern a tradat Romania si nu mai poate pretinde nici un fel de legitimitate!” a declarat intr-un comunicat de presa Partidul Noua Dreapta.

Partidul Noua Dreapta avertizeaza ca odata cu ameliorarea conditiilor meteo, Romania va fi expusa unui risc imens de patrundere a zeci si sute de mii de imigranti pe teritoriul national, in mod ilegal, prin trecerea frauduloasa a frontierei. Prin gardurile de protectie construite de Austria, Slovenia, Ungaria si Bulgaria, granita Serbiei cu Romania devine principala poarta de intrare a imigrantilor in spatiul Uniunii Europene, in incercarea de a ajunge in tarile din centrul si nordul Europei. Iar solutia oferita de Partidul Noua Dreapta este ridicarea unui gard, asemanator cu cel ridicat de vecini, pe toata distanta frontierei terestre a tarii noastre cu Serbia. Un astfel de gard, cu rol de protectie, va descuraja grupurile de imigranti care se pregatesc sa patrunda ilegal in tara noastra si va proteja si restul tarilor europene.

Comentarii

comentariu

About the Author