Published On: joi, Mar 24th, 2016

O romanca si fetita sa au scapat miraculos cu viata din metroul groazei din Bruxelles

O tanara romanca, in varsta de 23 de ani, impreuna cu fetita ei de doi ani au scapat miraculos cu viata din metroul in care a explodat bomba teroristilor din Bruxelles.Roxana Stefanuca este stabilita de peste cinci ani in capitala Belgiei, acolo unde sotul si tatal ei au o afacere in domeniul constructiilor.

In urma cu doua zile, tanara originara din comuna Mileanca, judetul Botosani, si-a dus la scoala fiica cea mare, in varsta de cinci ani. Pentru ca nu a avut cu cine s-o lase, a luat-o cu ea si pe fetita cea mica, in varsta de doar doi ani. Pe drumul de intoarcere o bomba a explodat chiar in vagonul in care erau cele doua moldovence. Sora tinerei, Anca Cucuruzac , a aflat ulterior ca cele doua au fost singurele supravietuitoare, iar Roxana a fost scoasa de sub mai multe cadavre decapitate de suflul exploziei. Ea primeste ingrijiri la Spitalul Militar din Bruxelles.

“Parintii au vazut la televizor stirea despre atentat si au sunat-o pe sora mea. Au vazut ca nu raspunde, au dat-o ca disparuta si au fost sfatuiti de politisti sa o caute la spitalele la care au fost duse victimele. Peste aproape trei ore, adica pe la amiaza, au gasit-o la spital. Atunci au realizat ca fetita era disparuta. Au gasit-o spre seara”, a spus profesoara Luminita Pascariu, o prietena apropiata a familiei.

Comentarii

comentariu

About the Author