Published On: joi, Mar 24th, 2016

O femeie a scapat ca prin minune dupa ce o masina a lovit-o si a aruncat-o pe asfalt

Share This
Tags

accident_dorobanti1_infobrailaJoi seara, pe Bulevardul Dorobantilor din Braila s-a produs un accident de circulatie care ar fi putut avea urmari foarte grave. O femeie in varsta de 39 de ani, angajta in traversarea bulevardului printr-un loc nepermis a fost surprinsa si lovita de un autoturism, care a aruncat-o cativa metri pe asfalt, sustin martori oculari.

In ciuda numeroaselor julituri pe picioare, maini si fata, femeia s-a ridicat de pe carosabil in stare de constienta de unde a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila. Medicii i-au acordat imediat ingrijiri, femeia scapand fara rani majore. ea a povestit ca in timp ce traversa strada in viteza, pe ploaie, s-a ferit de un autoturism care circula dinspre strada Albinei catre strada Scolilor, insa nu a fost atenta la masinile care veneau din sens opus.

Soferul masinii care a lovit-o pe femeie a declarat politistilor ca nu avea viteza peste limita legala si ca doar ce plecase de la semaforul de la intersectia strazii Scolilor cu Bulevardul Dorobantilor.

Comentarii

comentariu

About the Author