Published On: joi, Mar 17th, 2016

O femeie a primit mascatii cu bratele deschise crezand ca sunt stripperi

Procurorii DIICOT au realizat o perchezitie domicilira, intr-un dosar de trafic de droguri, la o femeie din Brasov. Femeia s-a bucurat teribil cand mascatii aproape i-au daramat usa si astepta cu sufletul la gura ca acestia sa se dezbrace in fata ei, crezand ca totul face parte dintr-un scenariu pus la cale de fiul ei, asa cum ii promisese. Mare i-a fost surpriza cand a aflat ca persoanele care i-au pus catusele  erau de fapt procurori si politisti adevarati. Surpriza, intr-adevar, i-a fost pregatita de fiul ei, traficant de droguri, insa nu a avut finalitatea sperata de ea.

Femeia impreuna cu fiul , student in anul 5 la Medicina in Targu-Mures, aveau o retea de droguri in familie. Femeia se ocupa de plantarea si cultivarea canabisului la sera din Brasov, iar fiul impreuna cu un coleg de apartament de distributie.

"Un tanar din Brasov, student in anul 5 la Medicina in Targu-Mures, avea inchiriat un apartament in Mures impreuna cu un coleg de-al lui, tot student la Medicina. Cei doi distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar. In urma perchezitiilor, in apartamentul acestora a fost gasita cantitatea totala de un kilogram de canabis si 56 de pastile de ecstasy“, a declarat seful DIICOT Brasov.

Atat femeia, cat si cei doi studenti, cu varste intre 23 si 25 de ani, au fost arestati preventiv pe 30 de zile pentru cultura si trafic de droguri de risc, conform deciziei Tribunalului Brasov.

Comentarii

comentariu

About the Author