Published On: lun, Mar 7th, 2016

O eleva de la Liceul “Gh. M.Murgoci” din Braila a cazut de la etajul trei

Share This
Tags

In urma cu cateva minute, o eleva de clasa a noua de la Liceului "Gh. M. Murgoci" din Braila a cazut de la etaj. La fata locului se deplaseaza de urgenta o ambulanta, insa, la aceasta ora nu se stie care este starea elevei si imprejurraile in care aceasta a cazut de la etaj.

UPDATE Eleva se afla in cladirea fostului internat, intr-o clasa situata la ultimul etaj. In momentul in care a cazut statea asezata pe pervazul unei ferestre deschise discutand cu o colega. "I-am spus sa aiba grija sa nu cada, dar a alunecat", a declarat aceasta unui profesor.

La fata locului s-au deplasat mai multe cadre din conducerea liceului si a Inspectoratului Scolar Judetean Braila, iar Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Eleva este in viata si se afla la UPU a Spitalului de Urgente Braila, unde se fac investigatii privind starea acesteia de sanatate.

UPDATE: Eleva, in varsta de 15 ani, in clasa a IX-a F, a suferit mai multe traumatisme cranio faciale si o ruptura de piramida nazala. Medicii de la UPU Braila impreuna cu parintii adolescentei au hotarat ca fata sa fie transportata, in Bucuresti, la Spitalul Bagdasar Arseni, la sectia neurochirurgie pentru realizarea de investigatii de specialitate suplimentare. Cel mai probabil transportul se va face cu un elicopter SMURD.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author