Published On: mar, Mar 29th, 2016

Movila Miresii este in doliu dupa moartea prematura a parintelui Stelian Hornea

stelian_infobrailaPreotul Stelian Hornea a murit duminica seara, in urma unui accident rutier grav petrecut pe DJ 202 B, in vecinatatea localitatii Tepes Voda.

Vestea trista a venit ca un soc pentru locuitorii comunei. Acestia sunt indurerati de pierderea prematura a unui om de calitate. Ei spun ca parintele era un om linistit, bun, saritor, gospodar, nu se dadea inapoi de la treburile de pe langa casa. De multe ori a fost vazut muncind in curtea bisericii si se implica in rezolvarea problemelor comunitatii.  Sotia este profesor in localitate, iar impreuna au doi copii, unul de 10 ani, celalalt de 14 ani.

Un detaliu de locul accidentului i-a lasat pe sateni fara cuvinte. Cartea religioasa “Moliftenia” a fost gasita in apropierea trupului neinsufletit al preotului, deschisa la capitolul „Inmormântarea de Pasti". Acestia sustin ca este un semn divin, mai ales ca preotul a murit in zi de mare sarbatoare: Pastele catolicilor.

Zeci de persoane din satele apropiate s-au adunat la fata locului pentru a plange moartea preotului si pentru a acuza autoritatile, pe care le considera vinovate de moartea lui.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI Preotul din Movila Mireseii a murit intr-un accident rutier

 

Comentarii

comentariu

About the Author