Published On: mar, Mar 15th, 2016

Marioara Nistor: “Am aflat de demisia domnului Petrea din presa”

Presedintele UNPR Braila, Marioara Nistor a declarat ca, despre decizia lui Petrea de a demisiona a aflat din presa, dar nu a fost un gest surprinzator.

“Am aflat astazi din presa despre decizia domnului Silviu Dorin Petrea de a demisiona din functia de vicepresedinte al UNPR. Nu pot sa spun ca ma declar surprinsa de gestul dumnealui, avand in vedere ca de cel putin 2 luni de zile n-a mai trecut pe la partid. Tin sa precizez, inca de la inceput, ca in timpul mandatului meu, organizatia UNPR Braila a reusit sa se dezvolte, de la 2.400 de membri la 7.000 in acest moment. Daca inainte sa preiau conducerea UNPR Braila nu exista nici o organizatie comunala, acum ne putem bucura de 37 de filiale in judet, care depun tot efortul pentru ca partidul nostru sa-si impuna proiectele politice in teritoriu. De asemenea, impreuna cu colegii mei de partid care au ales sa se implice si sa creada in strategia mea, am pus bazele unei organizatii de femei si de tineret si am initiat peste 25 de actiuni de promovare a partidului in judetul Braila, in ultima perioada”, a declarat Marioara Nistor.

Deputatul Marioara Nistor a mai precizat ca doreste sa elimine orice speculatii facute de Petrea la persoana ei si ca nu a intrat in acest proiect politic UNPR pentru a fugi in momente grele: “Tin foarte mult la acest partid, la oamenii care il compun si nu ma gandesc sa plec nicaieri. Voi ramane in UNPR deoarece sunt convinsa ca acest partid are in continuare acele proiecte care vor oferi Romaniei stabilitate si prosperitate, iar cetatenii se vor simti protejati si ajutati sa aiba un nivel de trai decent. Spre deosebire de alti politicieni, eu nu-mi aleg partidul in functie de fotoliul oferit, ci pe baza proiectelor pe care le sustine. UNPR Braila ramane o echipa unita!”

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author