Published On: mie, Mar 2nd, 2016

Magazinul Altex din Braila Mall va fi redeschis intr-o varianta modernizata

Share This
Tags

Altex Romania, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, anunta redeschiderea magazinului sau din Braila Mall, dupa ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare.

Magazinul va fi redeschis in data de 3 martie si pune la dispozitia consumatorilor o gama larga de produse electro – IT. In plus, cu ocazia lansarii noului showroom, compania a pregatit mai multe oferte speciale.

„Ca urmare a cererii crescute pentru solutiile pe care le furnizam, am decis sa investim intr-o versiune modernizata a magazinului nostru din Braila Mall, in care clientii sa aiba acces la oferte care corespund nevoilor actuale si sa testeze aceste produse. Compania va continua sa se extinda la nivel national si sa ofere produse si servicii de calitate, conforme cu noile tendinte ale pietei”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Altex mai detine un magazin in Braila, deschis recent in centrul comercial Winmarkt, iar iubitorii de tehnologie vor putea beneficia in cele două locatii de serviciul  „Cel mai mic pret din Romania!”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author