Published On: mie, Mar 2nd, 2016

Lovitura grea primita de Dacia Unirea Braila, Gabriel Iosofache poate absenta de pe gazon mai mult timp

iosofache_infobrialaMijlocasul, Gabriel Iosofache, marcatorul a doua goluri in victoria cu 4-0 obtinuta de Dacia Unirea, in partida cu Farul, poate absenta mai mult timp. In minutul 53’ Iosofache a fost accidentat grav de un adversar, mijlocasul brailean este suspect de ruptura de menisc si ligamente colaterale.

La primul meci in noul an Braila a castigat fara drept de apel, cu 4-0, in fata uneia dintre contracandidatele la promovare, Farul Constanta. Gabriel Iosofache a fost unul dintre cei mai buni braileni de pe teren, daca nu chiar cel mai bun, fiind marcatorul a doua goluri. Din pacate in minutul 53’ fundasul central al constantenilor, Doru Bratu, a avut o intrare dura la Iosofache, care s-a soldat cu accidentarea celui din urma.

"Ar fi fost un weekend foarte frumos, Dacia Unirea a pasit cu dreptul in sezonul de primavara, iar eu am inscris de doua ori. Sincer, ma asteptam la o victorie, nu mi-am facut planuri de a marca, dar am reusit si m-am bucurat, m-au felicitat si colegii. Am marcat primul gol in Cupa Romaniei cu Otelul Galati, acum am reusit o "dubla", insa nu m-am putut bucura prea mult deoarece am fost accidentat. Asa a fost sa fie. Imi pare rau ca nu voi putea juca la Piatra Neamt, insa este posibil sa stau mai mult timp in afara terenului, totul depinde de examenul RMN", a declarat Gabriel Iosofache.

Mijlocasul brailean spera ca Dacia Unirea sa incheie actuala editie de campionat cat mai sus în clasament.

"Avem meciuri grele în acest final de retur, insa primul obiectiv, accederea la turneul play off, este aproape realizat, pe urma ne vom bate, ca si pana acum, pentru ca dorim sa terminam campionatul cat mai sus, eu cred ca meritam acest lucru", a mai spus mijlocasul.

Comentarii

comentariu

About the Author