Published On: joi, mart. 10th, 2016

Locurile de joaca pentru copii si parcurile sunt intr-o situatie jalnica

Vremea frumosa din weekend si de la inceputul saptamanii i-a scos pe braileni din case, astfel acestia au iesit la plimbare in parcuri sau pe faleza Dunarii.

Din pacate in momentul in care au dorit sa se aseze pe bancile din lemn de pe Bulevardul Independentei au intampinat mai multe neplaceri. Pe banci era prezent un strat gros de praf prezent inca de la inceputul luni, cand peste Braila a plouat cu un praf rosu adus tocmai din Sahara. Totodata, mai multe banci erau rupte sau putrezite din cauza vopselei de proasta calitate folosita.

Situatia este si mai proasta in zonele de joaca destinate copiilor. Aceste locuri in momentul de fata sunt pline de apa, ceea ce face imposibila utilizarea dotarilor, dar aceasta nu este singura problema. Multe dintre zonele de joaca sunt invadate de haite de caini comunitari sau pline de buruieni netaiate din vara trecuta. O alta problema o reprezinta gastile de tineri, pusi pe distrugere, care isi petrec timpul in aceaste zone, atat ziua cat si noapte, consumand alcool, spargand seminte, fara sa fie deranjati de vreun agent al Politiei Locale.

Comentarii

comentariu

About the Author