Published On: mar, Mar 8th, 2016

Licitatia pentru iluminatul public in Braila porneste de la 58 de milioane de lei

iluminat_infobrailaLa finele anului 2015 a expirat contractul pe care municipalitatea l-a avut semnat cu SC "Luxten Lighting Company" SRL pentru asigurarea serviciului de iluminat public. Astfel consilierii municipali au hotarat ca firma specializata ce urmeaza sa se ocupe de aceasta intrebuinta sa fie desemnata prin licitatie.

Primaria Braila a lansat in SEAP procedura privind concesionarea sistemului de iluminat public, valoarea estimata a viitorului contract fiind de 58,05 milioane lei, fara TVA. Municipalitatea doreste ca viitoarea firma sa modernizeze echipamentele ce deservesc sistemul de iluminat public, adica, montarea a minim 9.224 aparate de iluminat stradale si minim 3.435 aparate de iluminat ornamentale. Se mai doreste modernizarea a minim 79 puncte de aprindere; extinderea retelelor si echipamentelor ce deservesc sistemul de iluminat public, constand din 600 stalpi metalici zincati cu inaltimea de 8-10 m si 400 stalpi ornamentali de 4 m cu retelele aferente; implementarea unui sistem de telegestiune; intocmirea documentatiei tehnice pentru realizarea tuturor lucrarilor de investitii, precum si intretinerea si mentinerea in functiune a sistemului de iluminat public. Totodata, castigatorul se va ocupa si de iluminatul festiv (de Craciun, de Paste si zilele municipiului) pe durata contractului.

Pentru a putea participa la licitatie, firmele trebuie sa faca dovada unei medii a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014) mai mare de 12 milioane lei. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 19 aprilie, ora 10.00.

Comentarii

comentariu

About the Author