Published On: joi, Mar 17th, 2016

Liberalii Alina Gorghiu si Vasile Blaga sunt asteptati azi la Braila

Share This
Tags

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, co-presedinti PNL sunt asteptati astazi la Braila, la evenimentul de lansare a candidatilor liberali in cursa pentru alegerile locale din iunie.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta, incepand cu ora 17:00. Numarul estimat al participantilor depaseste 3.500 de membri de partid braileni. Liderul PNL Braila, Catalin Boboc, sustine ca oamenii liberali propusi pentru primariile din judet, dar si pentru Consiliul Judetean sunt capabili sa schimbe in bine lucrurile.

"PNL reprezinta o forta in municipiul si judetul Braila si vom demonstra acest lucru prin castigarea alegerilor locale. Propunem oameni competenti, oameni care sunt capabili sa schimbe in bine comunitatile pe care le vor reprezenta. Sunt candidati care vin cu proiecte, care au o viziune clara de dezvoltare pe termen scurt, mediu si lung. A venit timpul sa lasam in urma PSD, partid care, prin oamenii lui, a promovat, timp de 25 de ani, un sistem corupt prin care a stors resursele Brailei", a declarat Catalin Boboc, presedinte PNL si candidat la Primaria municipiului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author