Published On: Soare, Mar 27th, 2016

Interlopii vor sa-l scoata din cursa pe Marian Dragomir / “Ne trebuie omul nostru la Primarie, iar asta nu e!”

Faptul ca deputatul PSD Marian Dragomir, candidat pentru Primaria Municipilui Braila, este pozitionat in toate sondajele de opinie la un procent de peste 40 la suta da fiori reci nu numai adversarilor politici, dar si grupurilor de interese ale economiei subterane, grupuri care sunt deranjate de o parte dintre initiativele lui Dragomir, dar mai ales de faptul ca este printre putinii candidati care nu solicita, asa cum stie toata lumea, sprijinul interlopilor locali in alegeri.
O ancheta a jurnalistilor Infobraila arata ca Dragomir a devenit un os de peste in gatul interlopilor, mai ales a celor mai tineri. "Dragomir asta nu i-a bagat in seama deloc, nu s-a dus pe la ei, de asta nu-l suporta baietii, mai ales astia tineri. Ca mosii, astia sunt aranjati, nu le mai trebuie. Alde Titel, Buricea, Haret, Taranu sunt aranjati, nu se mai baga. Au lovelele lor, nu mai au nevoie de nimeni. Dar astia mai mici sunt bas, nici praful de pe toba nu vad. Sunt nervosi pe asta, ca toti care s-au bagat la candidaturi, ma refer la astia mai importanti, i-a bagat si pe ei in seama. Nu mai zic de alde Cibu, care se ducea si la vanatoare cu baietii, ca avea si fabrica aia in cartier. Asta, Dragomir, nimic. O arde cu florile prin oras la femei, cu curatenia, il doare la bascheti de astia mai mici. Dar o greseste aici, ca atunci s-au horat baietii sa-l dea jos de pe piedestal, sa-i bage niste manifestari. Ei zic ca daca-l mai ia lumea cu huo, asa, la harneala, pune asta botu' si se baga in seama cu ei. Sa vezi, ca daca asta se duce sa vorbeasca la baieti, imediat se potolesc lucrurile", spunea unui reporter o sursa bine informata din randul interlopilor braileni.
In momentul in care a primit acest pont, conducerea Infobraila a decis sa nu publice nimic, pentru ca nu parea ca interlopii chiar vor incerca asa ceva, in ciuda faptului ca poate sunt suparati ca Marian Dragomir nu s-a dus sa le pupe inelul, asa cum faceau Cibu si altii ca el. O intamplare insa a aratat ca "baietiii"chiar se tin de cuvant. Sambata seara, planul pus in aplicare de interlopii braileni a inceput sa functioneze, la decernarea premiilor finalei Cupei Romaniei la box desfasurata la Sala Polivalenta Marian Dragomir simtind pe pielea lui asta.
Mai precis, sambata seara, Dragomir, aflat in sala ca spectator si ca foarte bun amic al presedintelui Federatiei Romane de Box, Vasile Citea, a fost invitat de George Pertea, presedintele AJ de Box Braila sa urce pe ring pentru a ii inmana o cupa in semn de multumire pentru sprijinul acordat federatiei. In momentul in care Dragomir a urcat pe ring, un grup restrans aflat in sala a dat semnalul huiduielilor, urmate apoi de alti catevi spectatori raspanditi in alte locuri.
"Ce s-a intamplat aseara (sambata-nr) a fost aranjat. I-am vazut pe aia ai lui Cirligea (Florin Cirligea, candidatul PNL la CJ Braila – nr) agitati tare. Din ce am aflat eu, Georgica (Pertea – nr) nu prea stia care-i treaba, doar ca a existat o discutie ca sa-i invite si pe unul de al lor. Georgica a zis ca unde-i ala si a urmat un repros ca daca tot era de acord trebuia sa spuna cand a fost intrebat si ca asa nu va mai merge la Braila. Deci asta s-a discutat inainte si cand s-a suit Dragomir pe ring l-au luat aia la huduieli. Na, era clar cine erau, ca cine se duce la box in gasca, este? Si Dragomir n-a zis nimic, a zambit asa si s-a uitat lung la Georgica si s-a dat jos. Pe urma, georgica era catranit rau si tot zicea ca in ce rahat s-a bagat", sustine o alta sursa care, din motive lesne de inteles, doreste sa ramana anonima.
Prin urmare, "baietii" sunt decisi sa puna tunurile pe Marian Dragomir, cu sprijinul "aerian" al oficinelor liberale platite copios din bani publici, unele mai vechi, altele rasarite ca ciupercile dupa ploaie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-