Published On: joi, Mar 31st, 2016

Infobraila a devenit partener oficial al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei

Share This
Tags

Joi, reprezentantii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei au incheiat un parteneriat cu editorul cotidianului Infobraila. Documentul a fost semnat de directorul executiv al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei si de catre Stefan Catalin Iordache, directorul general al cotidianului Infobraila.

"Este onorant ca fundatia Altetei Sale Regale Principesa Margareta sa ne ofere increderea unui parteneriat care sa contribuie la dezvoltarea societatii civile. Cu siguranta, nu vom insela increderea Altetei Sale Regale si o asiguram ca actiunile fundatiei vor primi tot sprijinul nostru", a declarat Catalin Iordache.


Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani.
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) dezvolta si sustine programe care:
• imbunatatesc conditiile de viata ale copiilor, tinerilor, familiilor si varstnicilor aflati in dificultate, 
• stimuleaza solidaritatea intre generatii si creaza o punte de comunicare între copii, tineri si varstnici,
• contribuie la cresterea capacitatii institutionale a organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu copii si varstnici,
• cultiva creativitatea si talentul local.
FPMR lucreaza cu organizatii, institutii, companii nationale si internationale, dar si cu firme mici si mijlocii, in scopul de a reuni resursele, abilitatile si talentul oamenilor din mai multe domenii de activitate.
Fundatia urmareste de asemenea sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar in zonele in care se implica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-