Published On: mie, Mar 9th, 2016

Inaugurarea dotarilor din Spitalul Judetean a fost amanata din cauza instalatiei electrice

Mihail Iugulescu a declarat ca dotarile din salile de operatii sunt gata, dar inaugurarea lor se va face pe la sfarsitul verii.

Managerul Spitalului Judetean de Urgente Braila, Mihail Iugulescu, a anuntat ca primele sase sali de operatie au fost finalizate. Au primit dotari complete si sunt functionale, insa, o problema majora este instalatia electrica care necesita revizuire. O suprasarcina ar arde aparatele de mii de euro. Iugulescu a declarat ca acesta problema este deja in curs de rezolvare, iar prin iulie-august se va face inaugurarea aparatelor.

“In momentul asta, blocul operator central, primele sase sali de operatii, cu dotari complete, cu tot, sunt functionale, pot de maine sa operez in aceste sali. Ne lipseste parte din infrastructura, insemnand ca nu avem alimentarea cu energie electrica conforma – nu ca n-am avea-o, dar nu e conforma, adica la o suprasarcina nu suntem siguri ca ce avem in momentul acesta in spital duce incarcatura maxima si nu pot sa dau drumul, ca acolo sunt dotari de sute de mii de euro, iar daca se arde ceva, sunt eu vinovat. Speram sa rezolvam acel proiect care este acum la Consiliul Judetean la avizare tehnica si va fi si aprobat in plen ca finantare si sa rezolvam problema, sa pornim blocul operator. Mai e partea de climatizare, care e in curs si se rezolva odata cu partea de alimentare cu energie electrica si-l pornim, zic eu, undeva prin iulie-august o sa facem inaugurarea”, a declarat Iugulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author