Published On: mar, Mar 1st, 2016

Imigrant roman acuzat ca a molestat o turista

Share This
Tags

Un imigrant roman a fost retinut de politia germana sub acuzatia ca a molestat o turista in Gara centrala din Koln, unde in noaptea de Revelion au fost agresate sexual sute de femei, informează site-ul publicatiei germane Express.

O turista germana in varsta de 23 de ani a reclamat ca a fost abordata de un barbat, duminica seara, in Zona A din Gara centrala a orasului Köln. Femeia afirma ca a fost atinsa in zone intime de agresor, ea adresandu-se sectiei de politie din Gara centrala a orasului german.

Politistii au retinut un imigrant roman in varsta de 39 de ani, care era in stare de ebrietate. Romanul, acuzat de molestare sexuala, a negat comiterea faptelor.

Sute de femei au reclamat ca au fost agresate sexual, in noaptea de Revelion, de numerosi barbati, tot in Gara centrala din Koln. In contextul in care incidente similare au fost semnalate si in alte orase germane, autoritatile au fost criticate pentru toleranta fata de imigrantii extracomunitari, carora li s-au atribuit numeroase agresiuni de acest tip.

Comentarii

comentariu

About the Author