Published On: mie, Mar 16th, 2016

Hoti identificati si prejudiciile recuperate

Share This
Tags

Politisti de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Faurei au continuat cercetarile in cauza privind furtul a patru componente metalice de protectie care formau parapetii de delimitare a gabaritului liniei de cale ferata, din zona pasajului de trecere la nivel cu calea ferata, din apropierea localitatii Drogu, fapta comisa in ziua de 2 septembrie 2013, si au identificat grupul de banuiti.

In ziua de 9 martie 2016, in urma autorizarii efectuarii unor perchezitii la domiciliul lui C.Costel (48 de ani), din comuna Jirlau, emisa de judecatorul de dreptului si libertati din cadrul Judecatoriei Faurei, au fost gasite doua componente metalice dintre cele sustrase.

De asemenea, politistii au mai stabilit ca la comiterea faptei ar mai fi participat si B.Daniel (23 de ani), M.Ionut (23 de ani) si B.Stefan (42 de ani), toti din comuna Jirlau, ultimul folosind autoturismul personal pentru transportul componentelor metalice.

Prejudiciul total cauzat este in valoare de aproape 3.000 de lei.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si pentru probarea intregii activitati infractionale a celor patru persoane.

Comentarii

comentariu

About the Author