Published On: vin, Mar 11th, 2016

HC Dunarea Braila la un pas de faliment

Share This

HC Dunarea - HCM Rm. Valcea (2)Ieri, primarul Simionescu a anuntat ca echipa de handbal feminin nu va mai primi bani de la Primaria Braila pana nu isi achita datoriile.

“Este blocata finantarea de la municipalitate pana isi achita datoriile pe care le au. Noi am avut un angajament anul trecut, pe care l-am respectat. Adica, daca eu iau salariu 100 lei si cheltui de 120 lei, cei 20 lei in plus nu stiu de unde ii iau, dar nu ii mai cer de la angajator. Deci, noi am avut o experienta pe care nu vreau sa o mai repet, cu datorii facute de club si cu intrebari de la Curtea de Conturi. Vin si ma intreaba de ce am dat noi banii, daca erau datoriile clubului", a declarat Simionescu, vizibil suparat. Totodata, acesta a mai precizat ca bani pentru a finanta echipa exista, dar conturile vor ramane blocate pana cand nu sunt achitate datoriile.

Edilul – sef a vorbit si despre posibilitatea de desfiintare a echipei daca nu va mai primi bani de la administratia braileana, spunand ca: “Si eu sunt in pericol. Lumea sa isi faca treaba asa cum trebuie sa si-o faca si sa cheltuiasca banul asa cum trebuie. Dar vad ca se tot vorbeste despre Primarie, Consiliul Judetean ce face? Eu am suma. Este alocata, mâine daca au rezolvat problema cu datoriile, banii sunt, deci nu e nicio problema!”

Din pacate daca problemele nu vor fi solutionate curand, exista posibilitatea ca HC Dunarea sa se retraga din campionat. Mai mult echipa este aproape sa ramana si fara jucatoare pentru ca pe 20 martie 2016 se fac trei luni de zile de cand handbalistele nu au mai fost platite. Conditii in care ele isi pot depune memorii la Federatia Romana de Handbal pentru a-si recupera banii si apoi sa poata deveni jucatoare libere de contract. In acest moment echipa braileana ocupa locul al patrulea in clasament si are sanse mari sa termine pe podium.

Comentarii

comentariu

About the Author