Published On: mie, Mar 23rd, 2016

Haos pe DN7 in judetul Arad

In afara localitatii Conop, un barbat in varsta de 44 de ani a decedat in urma unui accident rutier, iar alte doua persoane au suferit fracturi multiple, in timp ce la Varadia de Mures, intr-un alt accident rutier – produs la jumatate ora distanta fata de cel de la Conop – un cap tractor cu cisterna si un TIR au intrat in coliziune.

RadarArad-600x315 (1)

In ceea ce priveste accidentul de la Conop, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arad au spus ca au fost implicate un microbuz si un autoturism marca Dacia in care se aflau doua persoane: soferul si o femeie in varsta de aproximativ 60 de ani, pasager pe scaunul din dreapta. „Conducatorul unui microbuz in timpul efectuarii unei manevre de depasire a patruns pe contrasens in coliziune lateral frontala cu un autoturism condus regulamentar pe sensul opus de mers”, a declarat inspectorul de politie Lorena Pirvulescu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

In ceea ce priveste accidentul de la Varadia de Mures, soferii ambelor autotrenuri au fost transportati la spital de catre ambulanta Savarsin si SMURD Birchis. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arad a trimis si o autospeciala de stingere pentru a interveni la cisterna, insa aceasta nu transporta vreo substanta. 

Comentarii

comentariu

About the Author