Published On: mie, Mar 23rd, 2016

Gheorghi Obreja este noul co-presedinte ALDE in locul lui Paun

ALDE Braila a avut un inceput de saptamana tumultos, in care Dan Paun a fost inlocuit din functia de co-presedinte ALDE de Gheorghi Obreja, fostul prefect al judetului in perioada iulie 2013 – ianuarie 2014 . Zvonuri cu privire la acesta mutare au circulat pe scena politica braileana inca de saptamana trecuta.

Obreja a declarat ca nu a vanat aceasta pozitie, ci pur si simplu propunerea de a prelua aceasta functie i-a fost facuta de cei de la Bucuresti. “Am venit sa ajut, sa pun umarul si sa fac echipa cu cei pe care i-am gasit aici. Pe undeva s-au gandit ei la mine, deci nu am alergat eu dupa revenirea asta. Cei din vechi de la conservatori s-au gandit sa vina catre mine si sa ma roage, eu fiind cel care am organizat, totusi, in judet, Partidul Conservator. Am ramas cu ceva relatii, cunostinte in organizatia care a fost. Li s-a parut lor normal sa apeleze la mine”, a declarat Obreja.

In ciuda acestei schimbari de putere, Dan Paun va ramane in continuare candidatul la Primaria municipiului din partea ALDE. “De asemenea, in partid este presedinte executiv. Nu are de ce sa se supere, ramanand in continuare candidatul pentru Primarie, pentru ca pana la urma asta era obiectivul dumnealui.” a mai spus noul co-presedinte ALDE.

Dan Paun a precizat ca aceasta schimbare nu l-a suparat si considera ca noul membru al partidului este un castig, in special o persoana ca Obreja, care cunoaste bine problemele judetului. “Venirea sa in ALDE este un plus, este o zona de rural in care domnul Obreja ne poate ajuta mult la constructie, pentru ca acolo suntem o idee mai slabuti si o sa ma pot concentra eu pe partea de municipiu, unde  avem o expunere mai buna”. a spus Paun.

Comentarii

comentariu

About the Author