Published On: joi, Mar 10th, 2016

Gheorghe Chiru despre Epureanu: “Va trece de mandatul asta scurt, dar impactul va fi unul negativ..”

Consilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD) s-a aratat nemultumit de noul presedinte CJ Braila, Ionel Epureanu, precizand ca acesta nu a fost in stare sa-si  prezinte ordinea de zi corect. Gheorghe Chiru este de parere ca Epureanu este doar nepregatit si ca nu va face fata usor.

“Ce s-a intamplat la ultima sedinta m-a pus foarte tare pe ganduri, am ajuns sa alegem un presedinte CJ care, impreuna cu echipa sa, ne-a adus in situatia ca dupa o ora si jumatate de discutii sa nu putem intra pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu, dat fiind ca aproape toate proiectele de hotarare aveau o hiba. Din acest motiv le-am dat dreptate celor care au protestat, in ciuda faptului ca se strica atmosfera; dar atat timp cat legea a demonstrat ca actioneaza puternic atunci cand sunt inadvertente, am sustinut ideea ca efectiv noul presedinte nu a fost in stare sa-si prezinte o ordine de zi facuta corect. M-a pus pe ganduri, exista o problema in cadrul CJ, exista o problema in partid, PSD si UNPR nu s-au pus de acord”, a declarat Chiru.

“Nu ca e slab, e nepregatit. El a completat o lista, Epureanu, a venit din urma, in cate stiu eu. El a fost viceprimar la Ianca, nu e in afara problemei, dar acolo, in CJ, nu cred ca face fata usor. Il va ajuta gongul, pentru ca va bate curand si se intrerupe meciul, se incheie mandatul in 2-3 luni, asa ca poate cu mici sau mai mari greseli, va trece de mandatul asta scurt, dar impactul va fi unul negativ si se va perpetua idee de neprofesionalism, de lipsa de calitate, de lipsa de tinuta”, a adaugat Chiru.

 

Comentarii

comentariu

About the Author