Published On: mar, Mar 15th, 2016

Gemeni nou-nascuti, bagati in frigider de catre mama

Caz socant la Galati. O femeie de 40 de ani si-a bagat gemenii, nou-nascuti, intr-un sac, la frigider. La scurt timp dupa ce a nascut, femeia a decedat, in ciuda eforturilor depuse de medici. Cel care a descoperit oribila crima a fost chiar sotul sau.

Dupa ce a nascut singura in casa, femeia a luat cei doi copii si i-a bagat intr-un sac, la frigider. Cand s-a intos acasa, la scurt timp dupa nasterea copiilor, barbatul femeii a obervat ca aceasta se simte din ce in ce mai rau astfel ca a sunat la 112. Insa atunci cand cadrele medicale au ajuns la locuinta acestora, femeia intrase deja in stop cardiorespirator si nu a putut fi salvata. Barbatul a fost cel care a dus medicul sa vada cei doi copii, pe care i-a scos din frigider.

"Tatal ne-a condus intr-o alta incapere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer si ni l-a prezentat. La un prim consult, am constat ca cei doi nou-nascuti erau decedati, acestia fiind de mai multe ore in frigider, in acel sac menajer. Nou-nascutii nu prezentau nicio malformatie, iar cauza mortii este posibila sa fie hipotermia, insa organele abilitate vor constata daca cei doi au murit de cauze naturale sau de alte cauze", a povestit unul dintre medici.

Trupul sau, dar si cele ale nou-nascutilor au fost duse la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie. Gemenii nou-nascuti gasiti intr-un sac pus intr-un frigider s-au nascut vii, insa au murit din cauza asfixiei mecanice prin inec, in timp ce mama acestora a decedat din cauza unei hemoragii aparute la nastere, au stabilit medicii legisti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author