Published On: mar, Mar 15th, 2016

Furtul din hypermarketuri a inflorit printre braileni

Politistii braileni primesc tot mai multe sesizari de la angajatii societatilor care asigura paza hypermarketurilor din oras cu privire la capturarea unor persoane care doresc sa treaca de casele de marcat fara a achita unele bunuri pe care le-au ascuns cu multa grija pe sub haine.

Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, sesizarile privind furturile de pe rafturile hypermarketurilor au crescut cu 160%. La acest inceput de an au fost intocmite 104 de dosare penale pentru persoanele care au incercat sa sustraga ilegal produse alimentare, articole vestimentare, produse de ingiena si ingrijire corporala, chiar si electronice.

“La casa de marcat, inainte de a omite  sa puneti pe banda toate produsele pe care le doriti, ganditi-va, pret de-o secunda, la jena pe care o veti simti in momentul in care toate persoanele din jur va vor privi acuzator si ironic, iar agentii de paza ai magazinului vor sesiza politia pentru intocmirea dosarului penal” se precizeaza in comunicatul de presa al Politiei. 

Comentarii

comentariu

About the Author