Published On: joi, Mar 24th, 2016

Fabrica de bani din Radu Negru / Falsificatorului i se vor pune in carca alte 53 de dosare cu AN

Share This
Tags

Tudorel Necoara, 41 ani, din Braila, a fost capturat dupa un an de zile de politisti si apoi arestat pentru o perioada de 30 de zile pentru falsificare de moneda. A fost prins in flagrant, in Piata Mare, iar acasa mai avea aproape 80 de bancnote false, majoritatea de 50 de lei.

El este acuzat ca, timp de un an de zile, a scos sute de bancnote de 10, 50 si 100 de lei la imprimanta pe care le-a plasat unor batrani in piete si policlinici. Necoara a declarat la ancheta ca a invatat sa falsifice bani vizionand filmulete pe internet.

Arestat pentru falsificare de moneda, punere in circulatie de valori falsificate, inselaciune si detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori, Necoara risca pana la 10 ani de inchisoare. De asemenea, politistii au in lucru 53 de dosare avand ca obiect falsificarea si punerea in circulatie de bancnote romanesti, dosare pe care acum se pregatesc sa-i scrie numele lui Necoara. "Fara a aduce atingere prezumtiei de nevinovatie a inculpatului Necoara Tudorel, este de evidentiat faptul ca, din luna iulie 2015 si pana in prezent, la nivelul structurii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate au fost inregistrate un numar de 53 de dosare penale avand ca obiect falsificarea de moneda, respectiv punerea in circulatie de valori falsificate, in care s-a constatat un mod de operare similar cu cel din prezenta cauza", spun anchetatorii.

Comentarii

comentariu

About the Author